Ledig helg

Har varit ledig nu i helgen. Det har varit så skönt. Inga måsten, bara göra det man själv vill, inom vissa gränser naturligtvis. Jag har nog egentligen inte lyckats med så mycket. Jag har tvättat, lagat mat, dammsugit och varit och handlat. Men så mycket mer än det har inte hänt. Imorgon jobbar jag kväll. Skönt med sovmorgon, speciellt nu när jag har blivit van vid det. Det är fantastiskt hur fort man hinner vänja sig vid att vara ledig. Det är tur jag inte går i skolan längre, och har vinterlov. Det hade jag aldrig klarat av att återhämta mig från.

Jag har tittat på inte mindre än TRE fjortisfilmer idag på TV. Jag vet inte varför jag fastnar för dem så lätt. Man vet hur de kommer att sluta, man vet vad som händer i mitten, och man vet att alltid Lindsey Lohan är med...eller någon kändis lillasyster...

Och nu, när solen för längesen har gått ner, och lamporna i husen längre ner på gatan är släckta önskar jag er alla en god natt och vackra drömmar. Jag vet vad jag tänker drömma om i alla fall.


Kommentarer
Postat av: Nnika

hoho, ja du drömde väl om fjortisfilmer? ;-)

Näe, skämt å sido, hoppas du sov gott!

Kram

2009-01-05 @ 08:29:28
URL: http://www.nnika.se/wp

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback